Wayward Audio

Wayward Audio // July 2017 Board Update and Wet-Dry Signal Flow

Pedalboard July 2017

Dette er helt klart mit bedste setup nogensinde og kulminationen på alt, hvad jeg har lært af Dan og Mick på That Pedal Show, hello.

Jeg har bygget en loop switcher med fire individuelle loops, volume insert og valgfri Pete Cornish buffer. Looperen gør det meget nemmere at skifte mellem forskellige kombinationer af lyde og giver samtidig mulighed for at lave et rigtigt wet/dry setup. De tre første loops er dedikeret til gain-effekter (fuzz og drive) og loop 4 til delay. Mellem loop 3 og 4 har jeg placeret et volume insert – egentlig bare et ekstra loop uden bypass-funktion.

Det udnytter jeg til at sende signalet (Volume Insert Send) gennem equalizeren, som jeg bruger til generel tone shaping til volumenpedalen. Efter volumenpedalen deler en Wayward Audio Endeavors Twin Split signalet i to. Et signal går direkte til forstærker 2, mens det andet signal går gennem min Small Stone Phaser tilbage til looperen (Volume Insert Return). Tremolo og Reverb (always on) er placeret efter output på looperen. På den måde bliver alle våde effekter – phaser, delay, tremolo, reverb – kun sendt til forstærker 1, mens forstærker 2 hele tiden bevarer attacket fra guitaren. Megafedt.

Hele signalkæden er vist diagrammet her:

SignalFlow Diagram for Pedalboard July 2017

Published by Morten Mølgaard

cand.mag i engelsk og dansk, litteraturnørd og formidler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *