Om

inkshed | dk - Morten Mølgaard Pedersen

INKSHED│DK skrives og redigeres af Morten Mølgaard Pedersen. Cand.mag. i engelsk og dansk. Gymnasielærer på Rosborg Gymnasium i Vejle. Kulturformidler, freelance skribent og oplægsholder/workshop-facilitator.

Inkshedding er den engelske betegnelse for det man på dansk kalder hurtig- eller tænkeskrivning. Som navnet antyder er bloggen mit forsøg på sammenhæng – skriveværksted og arbejdsmetode i ét. Her blogger jeg primært om undervisning, litteratur og kunst, men du vil også kunne finde creative writing og idiosynkratiske holdninger til verden omkring os.

Mit mål er at inspirere til engageret, levende og lærerig undervisning på danske ungdomsuddannelser. Det gør jeg både ved at dele tips, idéer og forløb her på bloggen og workshops rundt omkring på skoler og kulturinstitutioner.

Brug af siden

Hjemmesiden er beskyttet af ophavsretloven. Artikler og modeller på hjemmesiden må anvendes af privatpersoner og artikler må kopieres til privat brug inden for husstanden.

Er du underviser og bruger hjemmesiden i din undervisning, så bør du følge retningslinjerne for Copydan, Tekst & Node, om end man gerne må bruge mere end 20 sider/20% af hjemmesiden. Er du ansat på en skole, der er udtaget til indberetning af kopier til Copydan, vil jeg opfordre til, at indberette brug af hjemmesiden på samme måde, som når du kopierer fra en bog.

Kildehenvisning

Mølgaard Pedersen; Morten: [Indlæggets titel]: http://www.inkshed.dk (Besøgt: XX-XX-20XX)

Om billeder

Bemærk: Jeg ejer kun copyright på enkelte af billederne på bloggen. Send mig en mail, hvis du ønsker noget fjernet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *