Wayward Audio

DIY Stomps // Pedalboard featuring Rehoused TR-2 Tremolo and Custom Graphics Small Stone

Jeg har arbejdet meget med mit effektboard på det sidste og er endelig nået frem til en opsætning, som jeg synes holder. Effekterne er en god blanding af solide masseproducerede pedaler, håndbyggede butikspedaler og hjemmebygget/modifceret grej.

Især er jeg glad for min Mighty Mouse (modificeret Rat-klon) fra BYOC, som jeg byggede i sommerferien. De andre gør-det-selv-projekter på boardet er en Small Stone Phaser fra 90’erne (hvid med håndtegnet grafik), jeg har repareret og flyttet over i en anden kasse for at spare plads, og en gammel Boss Tremolo, som også har holdt flyttedag og har fået installeret en indvendig volumekontrol.

Mit board i sin nuværende form: Guitar > Emma Transmorgrifier Compressor > Mad Professor Little Green Wonder Overdrive > BYOC Mighty Mouse (Banksy Rat) Distortion > EHX Small Stone Phaser (Custom House) > Boss TR-2 Tremolo (Custom House) > DOD 8 Band Graphic Equalizer > Ernie Ball Jr Volume Pedal > MXR Micro Amp (Clean Boost) > Boss DD-6 Digital Delay > Forstærker (Orange Tiny Terror)

Den sidste smule plads på boardet skal snart fyldes med en Diamond Memory Lane Jr – eller måske, lidt mindre ambitiøst, en DD-7 med ekstern Tap Tempo Switch. Derudover overvejer jeg at smide modulationseffekterne ind i et bypass loop for at gøre betjeningen nemmere.

Time will tell…

 

Published by Morten Mølgaard

cand.mag i engelsk og dansk, litteraturnørd og formidler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *