Indie

Staircase from the Basement

Radioheads seneste album The King of Limbs bliver måske aldrig min favorit, alligevel har numrene en sær tendens til at snige sig ind og indhylde lytteren i en organisk kokon af lydtentakler for på den måde at sætte varige aftryk i grænseområdet mellem kroppens masse og bevidsthedens tankespind.

Oxford-kvintetten er i øjeblikket i gang med at lægge sidste hånd på en TKOL-livekoncert i Nigel Godrich fremragende serie af visuelle podcasts From the Basement. Radiohead leverer her et nyt track “Staircase” i samme murrende organiske processuelt orienterede stil som resten af King of Limbs.

 


Published by Morten Mølgaard

cand.mag i engelsk og dansk, litteraturnørd og formidler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *