Indie

Favorite b-sides: Fog by Radiohead

Radioheads bagkatalog er fyldt med store sange, sære sange, smukke sange, skurrende sange, aflagte sange, indtagende sange, grimme sange, enarmede nikkedukkesange, digitalt forstyrrede sange, blindvinklede sange, magiske sange, rumlende sange, snakkende sange, stilhedsfulde sange, berusende sange, mugne sange, politiske sange, horisontale sange, pyramide sange, intense sange, vedrørende sange, usimple sange, forsvindende sange, altruistiske sange, noget nær atypisk dansable sange, myopiske sange, storslåede […] Og så er der de helt små sange, som i bedste fald rummer det hele.

B-siden “Fog” er lige præcis en af de små sange. Jeg elsker Thom Yorkes introduktion til denne live-udgave: “but uh… okay. I’m gonna do a song… this is a song called “Fog” and we did this…. uh… we did a version of this and it wasn’t very good, so this is a better version of it. Unless I cock it up, in which case it’s not.”

Published by Morten Mølgaard

cand.mag i engelsk og dansk, litteraturnørd og formidler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *