Wayward Audio

DIY STOMPS // Custom Graphics

Jeg har længe haft lyst til at udvikle den udvendige side af mine hjemmebyggede pedaler og skabe et grafisk udtryk til dem, der matcher både effekternes karakter og min egen fornemmelse for æstetik.
Det har jeg endelig fået tid til i juleferien, hvor jeg har lavet grafik til min Vemuram Jan Ray (til venstre) og Fairfield Circuitry Barbershop (til højre). I designet er jeg gået efter et enkelt layout med få grafiske elementer. Desuden har jeg forsøgt at skabe et sammenhængende udtryk på de to pedaler, som ofte bliver brugt i kombination med hinanden.
Grafikken er detaljer fra to striber af den danske tegner Maren Uthaug, hvis enkle, humoristiske streg passer utrolig godt til layoutet.
Grafikken er printet på Waterslide Decalpapir, som jeg har købt hos musikding.de og selve designet er lavet i Microsoft Publisher.
Decalpapiret er ikke helt nemt at arbejde med og jeg har desværre ikke kunnet undgå små luftbobler under overfladen, men det ses heldigvis ikke på afstand, så overordnet set er jeg virkelig tilfreds med resultatet og er ret sikker på at det bliver nemmere at arbejde med decalpapiret, når jeg får lidt mere øvelse. John Cooper giver en virkelig god tutorial til Waterslides her.
 

 

 

Published by Morten Mølgaard

cand.mag i engelsk og dansk, litteraturnørd og formidler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *