Wayward Audio

DIY Stomps // Meathead Fuzz

Yeees!:-) Jeg er lige blevet færdig med min første forsøg ud i vintage fuzz med en klon af en D*A*M Meathead, som jeg har fundet layoutet til hos tagboardeffects. Alle komponenter til pedalen kommer fra bitsbox i England, som sender virkelig hurtigt og billigt til Danmark. Meathead er en megafed lille fuzz med et ganske enkelt kredsløb, der bygger på Coloursounds klassiske One Knob Fuzz. Den er nem at bygge og lyder virkelig godt. Knappen er fra Small Bear Electronics.
Bagpanel med strømstik og jack ind- og udgange.
Kredsløbet forfra og bagfra. Jeg har ikke prøvet at arbejde med stripboard før, men det var virkelig nemt at gå til.
Den færdige pedal med ledningsføring. Jeg har valgt ikke at lave plads til et batteri, da jeg alligevel altid bruge en ekstern strømforsyning. Supertilfreds med resultatet!

 

Published by Morten Mølgaard

cand.mag i engelsk og dansk, litteraturnørd og formidler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *